Lancering De Dakhaas

Onafhankelijk Utrechts magazine De Dakhaas onderzoekt in de nieuwe editie de toekomst van de stad. Op vrijdag 3 mei wordt het magazine feestelijk gelanceerd bij RAUM aan het Berlijnplein in Leidsche Rijn.

De Dakhaas is een onafhankelijk magazine over Utrecht, gemaakt door een team van journalisten, ontwerpers, fotografen en illustratoren met liefde voor de stad, en met iedere editie een ander thema. Nergens in Nederland zijn in zo'n korte tijd zoveel nieuwe mensen komen wonen als in Leidsche Rijn. De nieuwsgierige verslaggevers van de Dakhaas gingen op zoek naar wilde feesten en ongerepte natuur, en interviewden jonge talenten, vinexouders en verschoppelingen. Zoals elke Dakhaas staat ook deze editie weer vol met schrijfkunst, bijzondere illustraties en creatieve fotografie.

Deze editie van De Dakhaas is tot stand gekomen in samenwerking met RAUM, dat nauw betrokken is bij de bewoners en ontwikkelingen in het gebied rondom het Berlijnplein.

Op de feestelijke lancering krijg je De Dakhaas helemaal gratis.Ook is er een minitalkshow met Teddy Tops, livemuziek van Boterboter en natuurlijk goed eten en drinken van wijkrestaurant Venster. De opening is van 20.00 tot 21.30 uur in RAUM, Berlijnplein 250. www.raumutrecht.nl

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden