Zangeres Lisanne Spaander komt in actie voor lotgenoten

In 2014 werd bij zangeres Lisanne Spaander botkanker ontdekt. Zij weet hierdoor maar al te goed waarom het belangrijk is om je in te zetten voor Stichting Kinderen Kankervrij. Lisanne doet dit door haar lotgenoten een hart onder de riem te steken tijdens Run for KiKa Utrecht waar ze haar persoonlijke lied Vechtersbaas' gaat zingen.

Regio - Lisanne had Ewing sarcoom, een bottumor dat in haar schaambot ontstaan is. "Ik had juist opgetreden voor een goed doel en daarna had ik zo'n pijn in mijn bovenbeen. Die pijn bleek een bottumor van ongeveer 12 bij 12 centimeter te zijn met uitzaaiingen in mijn longen.", vertelt Lisanne. Deze vechtersbaas, van 20 jaar oud, is inmiddels genezen verklaard van botkanker. "Ik ben nu bezig om mentaal mijn weg weer te vinden. Het heeft zoveel impact gehad."

Op zondag 16 juni stuurt Lisanne alle Run for KiKa deelnemers in Utrecht op pad met haar prachtige lied Vechtersbaas'. Daarnaast zal zij haar persoonlijke verhaal vertellen en iedereen ervan overtuigen zich ook in te zetten voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Run for KiKa is het hardloopfestival voor de hele familie voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Hun doel: kinderkanker de wereld uit helpen. Zondag 16 juni is Run for KiKa in het Mximapark in Utrecht. Iedereen kan meedoen met de 5 of 10 kilometer, speciaal voor de kleintjes onder ons, met de KidsRun.

Inschrijven voor Run for KiKa kan via www.runforkika.nl/inschrijven. Het sponsoren van Team Vechtersbaas kan via www.runforkika.nl/team-vechtersbaas.

Meer berichten