Thema avond 'vrouwen en autisme' met Annelies Spek

Het Autisme InformatieCentrumUtrecht organiseert samen met Annelies Spek een thema avond over vrouwen en autisme. Deze vindt plaats op woensdagavond 29 mei van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Buurtcentrum 'Bij de buren' Parkwijk, Eerste Oosterparklaan 76, Utrecht. 

De avond is voor vrouwen met autisme, familie, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Kosten bedragen€ 3,50 per persoon inclusief koffie en thee (graag gepast en contant betalen).

U kunt zich aanmelden via het e-mailadres: aicutrecht@nvaregio.nl
Let hierbij op het volgende:
- Zet in het onderwerp van de mail de datum van de thema-avond.
- Vermeld uw voor-en achternaam.
- Vermeld in de mail met hoeveel personen u wilt komen.
- Als u namens een organisatie komt is het handig als u deze zou kunnen vermelden.
- U krijgt een ontvangstbevestiging.
- Er zijn helaas een beperkt aantal plaatsenbeschikbaar en plaatsing gaat op volgorde van aanmelding

Over Annelies Spek

Annelies Spek is klinisch psycholoog en hoofd van het Autisme Expertisecentrum (diagnostiek en behandeling bij ASS). Ze is gepromoveerd op autismespectrumstoornissen bij volwassenen. Ze geeft regelmatig lezingen en bijscholing over diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Daarnaast is ze voorzitter van de zorgstandaard Autismespectrumstoornissen, consulent bij het CCE en het Pieter Baancentrum en lid redactieraad van De Psycholoog en het Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme.

Bereikbaarheid 
Het buurtcentrum ligt tussen ApotheekFleiren Gezondheidscentrum Julius en is op loopafstand van winkelcentrum Parkwijk. De bushalte 'Eerste Westerparklaan' ligt op ca 3 min loopafstand en lijn 28 gaat ca iedere 8 min naar en van Utrecht centraal station. Er zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar en deze zijn gratis.


Meer berichten