Foto: Nasrin Salim

Samenwerken aan een prettige wijk

Kunt u wel eens iemand gebruiken die met u meedenkt? Voelt u zich minder prettig in uw buurt? Kent u de mensen in uw straat niet? Maar heeft u wel de behoefte om samen af en toe een kopje koffie te drinken? Of heeft u juist een idee om iets te doen voor anderen, maar weet u niet waar te beginnen. Klop eens bij ons aan.

Vleuten-De Meern - Wij brengen u, andere bewoners, ideeën én mogelijkheden in de wijk samen. Samen met u versterken we het positieve in de buurt. We helpen u bijvoorbeeld met het organiseren vaneen activiteit in de wijk. Dat kan een voorlichtingsbijeenkomst zijn voor ouderen of een doe-middag voor kinderen. We wijzen u de weg als u vragen heeft over bijvoorbeeld vragen rondom scheiding of schulden.

Kent u ons nog? Wij zijn DOCK Vleuten - De Meern. Voorheen werkten we onder de naam Welzaam, de buurtverbinder van de wijk. De buurt met elkaar verbinden dat blijven we doen, nu alleen onder de naam DOCK. DOCK werkt buurtgericht met lokale teams, maar is een stedelijke organisatie. De sociaal makelaars en sociaal beheerders van Vleuten De Meern werken daardoor nog beter samen met collega's uit Leidsche Rijnen andere wijken.

Ons team werkt vanuit buurtcentra De Pijler in De Meern, de Weide Wereld in Vleuterweide en De Schakel in Vleuten. Maar ook treffen we u bij de bibliotheek, in supermarkten, in speeltuinen of op straat.

Doet u mee? Door inzet van bewoners, zoals u, vrijwilligers en andere partijen werken we aan een prettige leefomgeving. U kunt ook met een van ons een afspraak maken. Onze gegevens staan onderaan op de websitepagina: dock.nl/buurten/utrecht/vleuten-de-meern/ 

Meer berichten