Midzomeravondconcert 'special edition'

Inmiddels is het een traditie: op de langste zaterdag van het jaar organiseert Vlinderhof een Midzomeravondconcert. Dit jaar biedt men op zaterdag 22 juni een 'special edition' want de Vlinderhof viert dit jaar haar vijfjarig bestaan. Daarom is er dit jaar niet alleen een gratis toegankelijk jubileumconcert met drie bands, maar ook een sfeervol tuindiner. Mis het niet!

Vleuten - Altijd al eens willen dineren in de Vlinderhof? Om 17.00 ben u welkom voor een feestelijk aperitief, waarna u tot 19.00 uur kunt genieten van een heerlijk driegangen tuindiner. Uw bijdrage komt ten goede aan een beheergebouw voor de vrijwilligers die de tuin onderhouden, waar ook onderhoudsmateriaal opgeslagen kan worden en toiletvoorzieningen voor bezoekers worden aangelegd. Er is bij het diner keuze uit vegetarisch of niet-vegetarisch en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale producten. Reserveer snel, want het aantal plaatsen is beperkt! Reserveren kan via www.vlinderhof.com.

Verrassingsconcert
Ook als u niet naar het diner komt bent u van harte welkom in de Vlinderhof die avond, want om 20:00 uur start het midzomeravondconcert op het mooiste bloeiende buitenpodium van Utrecht en omstreken. We gaan luisteren naar drie speciaal geselecteerde bands in verschillende samenstellingen. Dit jubileumconcert is gratis toegankelijk. Drankjes en hapjes worden verkocht tegen een kleine vergoeding (opbrengst komt ten goede aan onderhoud van de Vlinderhof).

Neem een kleedje of tuinstoel mee of plof neer in het gras: er zijn geen stoelen aanwezig. Natuurlijk hoopt men op mooi weer, maar als de weersverwachting slecht zal zijn, wordt dat uiterlijk donderdag 20 juni via social media bekend gemaakt of het doorgaat.

Programma

Jubileumdiner

17:00 Aanvang

19:00 Afronding van het diner

Verrassingsconcert

19:30 Inloop (koffie & thee beschikbaar)

20:00 Start concert

22:15 Verwachte afsluiting concert

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden