Gezin uit Utrecht beleefde Super Droomdag

Op zaterdag 11 mei 2019 was het een spannende dag voor Margriet en haar kinderen Malu en Otis uit Utrecht. Op uitnodiging van Stichting Droomdag gingen zij hun Super Droomdag beleven. Aanleiding van deze dagen is de ziekte van één van de ouders in het gezin.

Regio - In alle vroegte werden zij door Thijs van Stichting Droomdag en Lou van Stichting Opkikker, welkom geheten. Zij hadden al eerder contact gehad met het gezin om door een intakegesprek alle nog niet vervulde dromen te achterhalen.

Locatie was op De Eemhof in Zeewolde waar Stichting Opkikker de gastheer was. Een lakei heette hen welkom en over de rode loper en een erehaag van vrijwilligers liep het gezin naar binnen. Er was iets te drinken met een gebakje erbij en na het welkomstwoord gingen zij op stap. Allereerst gingen zij de helikopter in; wat een start van de dag! Een fotoshoot ter herinnering in de fotostudio en daarna was er voor Margriet en Malu een heerlijk ontspan moment in de beautysalon. Voor Otis was er een rit op de motor of trike. Iets stoerder. Na het lunchbuffet werd het gezin als VIP'S van het park afgereden onder begeleiding van twee motoragenten. Ter afsluiting van de dag werd assistentie gevraagd bij het inrekenen van een boef die een radio gestolen had. Dat is gelukkig succesvol verlopen en hij zit weer achter slot en grendel in het politiebureau. Na een gezellig samenzijn met live muziek en het diner was er voor de kinderen een afscheidscadeau van de vrijwilligers van Stichting Droomdag. Waarmee ze de dag nog eens kunnen herbeleven.

Binnenkort ontvangen zij een film en foto's van de opnamen die hun vrijwilligers van de dag gemaakt hebben.

Stichting Droomdag verzorgt een onvergetelijk geheel verzorgde (te) gekke dag voor een gezin van een oud kankerpatiënt/levensbedreigend/langdurig ziek is. Hierbij staan de dromen van het gezin centraal. Het jongste kind van het gezin moet onder de zestien jaar zijn. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden