Badeendjesrace

Vleuten - Op zondagmiddag 26 mei vindt de Badeendjesrace plaats. Om 13.00 uur worden 3.000 badeendjes te water worden gelaten in de Vikingrijn, voor Anafora. De vrijwillige brandweer van Vleuten-De Meern zal aanwezig zijn om er voor te zorgen dat de eendjes de finishlijn halen. Om de race heen, zullen verschillende activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Er worden loten verkocht, waarvan de nummers corresponderen met de badeenden. Voor de badeenden die als eerste over de finish komen, zijn er prijzen. Loten worden tot vlak voor de start van de badeendrace verkocht, o.a. via www.lionsbadeendrace.nl.
De opbrengst komt ten goede aan het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. Met de opbrengst worden activiteiten voor kinderen, die in het ziekenhuis behandeld worden, gesponsord.
De badeendjesrace wordt georganiseerd door Mixed Lions Club Utrecht Novum. Dit is een enthousiaste club vrouwen en mannen tussen de 30 en 55 jaar uit Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern die zich belangeloos inzet voor goede doelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden