Meer plaatsen voor KinderKunstWeek

De Kinderkunstweek Leidsche Rijn komt terug! En wel van 22 tot en met 25 juli. Na een succesvolle eerste editie tijdens 20 jaar Leidsche Rijn in 2018 zijn dit jaar zelfs meer plaatsen beschikbaar voor de KinderKunstWeek. Samen met kunstenaars gaan kinderen en jongeren aan de slag om van een kort verhaal een knallend kunstwerk te maken.

Leidsche Rijn - Om de zomervakantie goed te beginnen organiseert men aan het begin van de zomervakantie de KINDERKUNSTWEEK 2019. Er zijn verschillende creatieve workshops: waaronder schilderen, maquettes bouwen, decorontwerp en stempelen. Van 22 juli t/m 24 juli werken de kinderen aan een knallend kunstwerk. Op 25 juli is er nog tijd om de laatste dingen af te ronden en de expositie/voorstelling in te richten. Aan het einde van deze dag presenteren zij wat ze hebben gemaakt aan alle gasten die ze hebben uitgenodigd. Iedere dag van 13.00 - 17.00 zijn de kinderen welkom op de Emmy van Lokhorststraat 16 in Utrecht. 

Inschrijven kan via de volgende link: www.facebook.com/dekinderkunstweekLR of via cynthia@karsenboom.com. De inschrijfkosten zijn €2,-, en met een U-pas €1,-. (Alle materialen, een gezonde snack en drinken inbegrepen). 

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden