OMVE Lab & Pilot Equipment uit De Meern genomineerd voor OOM-Award 2019

OMVE Lab & Pilot Equipment uit De Meern is deze week genomineerd voor de OOM-Award Utrecht 2019. De OOM-Award is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. Naast OMVE Lab & Pilot Equipment zijn ook Roxin CNC uit Harmelen en De Nijborg Agri uit Renswoude in de race voor de award. De winnaar wordt bekendgemaakt op 19 juni.

De Meern - OMVE Lab & Pilot Equipment is marktleider in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van kleinschalige procesapparatuur voor verpompbare producten voor bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie. "We zijn trots op deze nominatie", zegt directeur Michael Coopman. "Voor ons is opleiden enorm belangrijk. We zijn een technisch bedrijf in een sector waarin de ontwikkelingen hard gaan. Daarom werken we met onze medewerkers continu aan bijscholing en een zo hoog mogelijk niveau. 'Become better every day' is niet voor niets één van onze kernwaarden. Deze nominatie is een bevestiging van de weg die we zijn ingeslagen door opleiden echt op de voorgrond te zetten."

Criteria nominatie

De nominaties voor de OOM-Award komen mede tot stand op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven en komt vervolgens met een eindoordeel, dat wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district. OMVE Lab & Pilot Equipment weet dus woensdag 19 juni of de OOM-Award mee naar De Meern gaat.

Over de OOM-Award

De OOM-Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Ons gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn een kleine 14.000 bedrijven en circa 145.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig uit Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie. Kijk voor meer informatie op www.oom.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden