Neem plek in de tuin en luister naar een verrassende act.
Neem plek in de tuin en luister naar een verrassende act. (Foto: Maarten J Eykman)

Spetterend programma Struinen in de Tuinen Utrecht 2019

Tuinenfestival Struinen in de Tuinen heeft het programma bekend gemaakt. Maar liefst 114 Utrechters stellen hun tuinen open, waaronder in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Ze bieden een podium aan een lokale act en verwelkomen buurtgenoten. In elke tuin geeft een Utrechtse podiumkunstenaar drie keer een optreden. Met in totaal 342 optredens laat de stad op zondag 7 juli zien hoeveel talent ze in huis heeft.

Regio - Op zondag 7 juli 2019 kan er door heel Utrecht gestruind worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 114 lokale acts een plek op het gazon hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door de wijken van Utrecht. Met een kopje koffie, thee en natuurlijk een koekje heten de gastvrije tuineigenaren je welkom bij hun gezellige podium. Ervaar uiteenlopende optredens van bands, singer-songwriters, cabaretiers, theatermakers en andere podiumkunstenaars. De acts duren tot 30 minuten en zijn gratis te bezoeken.

Vind het programma online

Met een handige kaart maak je een eigen looproute, sla je favoriete acts op en wijst de website je de weg naar het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via

www.struinenindetuinen.nl/utrecht

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden