De Vlinderhof is jarig en viert dit met een speciaal Midzomeravondconcert

Op 22 juni is het zover! Traditiegetrouw organiseert De Vlinderhof dan een Midzomeravondconcert in de Vlinderhof. Dit keer is het een speciale editie omdat De Vlinderhof ook jarig is. Daarom is er een concert en een tuindiner. Het concert is zoals altijd gratis toegankelijk en voor het diner kun je een kaartje kopen.

Vleuten - Om 20:00 uur start het Midzomeravondconcert op het mooiste bloeiende buitenpodium van Utrecht en omstreken. Zonder alles te verklappen kunnen we dit alvast melden: we worden getrakteerd op een singer songwriter die zichzelf op gitaar begeleidt. Zij zal zeker een gevoelige snaar raken bij het publiek. De andere verrassing is een veelbelovende Engelse act die ook met Ed Sheeran op het podium heeft gestaan. Over de laatste artiest kunnen we nog niets zeggen; blijft nog even echt geheim maar zeker de moeite waard.

Dit jubileumconcert is gratis toegankelijk. Drankjes en hapjes worden verkocht tegen een kleine vergoeding (opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de Vlinderhof).

Jubileumdiner
Er zijn nog een paar plaatsen voor het tuindiner. Reserveren kan via www.vlinderhof.com.

Programma

Jubileumdiner

17:00 Aanvang

19:00 Afronding van het diner

Verrassingsconcert

19:30 Inloop (koffie & thee beschikbaar)

20:00 Start concert

22:15 Verwachte afsluiting concert

Neem een kleedje of tuinstoel mee of plof neer in het gras: er zijn geen stoelen aanwezig. Natuurlijk hoopt men op mooi weer maar als de weersverwachting slecht zal zijn, maakt De Vlinderhof uiterlijk donderdag 20 juni via social media bekend of het doorgaat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden