Email

Per 2019 organiseert Brasserie De Brouwerij aan de Odenveldlaan 2 te Vleuten iedere derde zondag van de maand een muziekcafé met live optredens in de zaal naast het restaurant. Toegang is voor iedereen gratis. Het muziekcafé op 19 mei was weer zeer geslaagd met het popkoor uit Zeis en ZingjeRot, gitarist Jasper Brons en Singer-songwriter Hannah Kaldeway. En natuurlijk een enthousiast publiek.

Het volgende muziekcafé is op 16 juni en dat belooft weer wat. De brasserie heeft een band the Oekoe Mounain Billies genaamd genaamd en verder een optreden van Sjoerd Krol en Lenonie Tielemans, een duo zang en gitaar.

De Oekoe Mountain Billies spelen bekende klassiekers in een countryjasje met mandoline, banjo, akoestische gitaar, ukelele, basgitaar, mondharmonica, maar zonder drums! Ouwe gouwen als Honky Tonk Women, Who'll Stop the Rain, Whiskey in the Jar, Teach your Children, Swing Low sweet Chariot, Will the Circle be unbroken, Rawhide, Bye Bue Love en The Cover of the Rolling Stone, krijgen de vrolijke klanken van de muzikale cowboys. Ook andere oude hits als Ring of Fire en Country Roads staan op het repertoire. De band bestaat uit Peter Tetteroo (zang, mandoline en mondharmonica), Wilco Lubbers (zang en banjo), Geert de Graaf (zang en gitaar) en Ruud Hogervorst (zang en bas).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden