In Between Café Leidsche Rijn 9 juli

Op een speelse manier maak je kennis met de methode die Joke Dolfing van Kaleidoskoop hanteert bij (loopbaan)coaching en supervisie. Je bent welkom op 9 juli 2019 in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, Vleuten. Inloop vanaf 9.15; einde uiterlijk 12.00 uur. Toegang is gratis, bijdrage in de kosten is gewenst.

Vleuten - Joke Dolfing over haar workshop: "Mijn methode is erop gericht te leren van vraagstukken uit je dagelijkse leven en werk, om zo te komen tot effectiever gedrag en functioneren. Door coaching en supervisie ontstaat een diepgaand inzicht van overtuigingen, normen en waarden die van invloed zijn op je functioneren en je duurzame inzetbaarheid. Het ultieme resultaat van mijn begeleidingstrajecten: "Regie over je loopbaan, energiek in je werk en met zelfvertrouwen stevig in je schoenen staan."

Joke Dolfing over haar zelf: Als supervisor, (intervisie) trainer en loopbaancoach help ik mensen om meer uit zichzelf te halen en steviger in hun schoenen te staan. In 2015 startte ik als supervisor. Voor die tijd werkte ik als trainer, coach en loopbaanbegeleider in MBO- en HBO-onderwijsinstellingen. Het begeleiden van mensen combineer ik momenteel met een baan als P&O-adviseur, supervisor en assessor bij Hogeschool Rotterdam."

In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar om de kansen te vergroten op betaald werk. De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium.

Meer berichten