Workshop Solliciteren? Beken kleur met je cv

Ben je trots op jezelf en je werkervaring? Laat dat ook zien op je cv! Op woensdag 3 juli kunnen werkzoekenden aan de slag met hun cv onder leiding van trainer Nancy Boot om zo de kans op een nieuwe baan te vergroten. De workshop voor in-between-jobbers wordt georganiseerd door Carry Northolt, event manager bij DeBroekriem en vindt plaats bij InDeKernGezond in Leidsche Rijn Centrum.

Leidsche Rijn - In deze workshop leert trainer Nancy Boot van High5 sollicitatie- en loopbaancoaching de deelnemers hoe je een krachtig profiel schrijft, wat er niet in hun cv mag ontbreken en waar recruiters en werk- en opdrachtgevers op letten.

De workshop is interactief. Deelnemers nemen hun eigen cv mee en gaan elkaar hier ook feedback op geven. De werkzoekenden gaan na de workshop naar huis met tips, inspiratie, positieve nieuwe energie en een cv wat bij hen past.

Locatie en aanmelden
De workshop 'Solliciteren, beken kleur in je cv' vindt plaats op woensdag 3 juli 2019 van 9.30 tot 12.30 uur bij Indekerngezond op Kopenhagenstraat 41 te Utrecht. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/solliciteren-beken-kleur-in-je-cv-2/

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Meer berichten