Refresh Your Wellness Recovery Action Plan bij Indekerngezond

Voor alle deelnemers die de WRAP training bij Indekerngezond hebben gevolgd, nu ook Refresh Your WRAP.  De WRAP training is een praktische cursus van acht bijeenkomsten om aan je welbevinden en aan je herstel te werken. WRAP geeft je meer grip, handvatten om je beter te voelen en steun geven en ontvangen. Maandag 9 september start een nieuwe WRAP training. 

Het leven staat niet stil en de WRAP groeit mee met jouw ontwikkeling. Door de zomerworkshop houd je je WRAP levendig, gaan de deelnemers dieper in op de onderdelen en gaan men ook creatief aan de slag!

Aanmelden kan per bijeenkomst, je mag ook bij alle bijeenkomsten gezellig aan komen schuiven. Dinsdag 2 juli, 6 augustus of 20 augustus van 10:00 tot 12:30 bij Indekerngezond, Kopenhagenstraat 41 - Leidsche Rijn Centrum.

Trainer Ineke Lindeman-Ruperti "De WRAP is heel belangrijk voor mijn eigen herstelproces geweest. Nog steeds gebruik ik het instrument actief. Ik wil mensen weer hoop geven dat je echt zelf kan werken aan je eigen herstelproces. Dat ze voelen dat ze voor zichzelf kunnen opkomen en zich kunnen ontwikkelen op elk niveau. Tijdens de WRAP doe ik nieuwe inzichten op, deel ik mijn ervaringen en krijg ik positieve energie van anderen."

Meer informatie op www.indekerngezond.nl


Met vriendelijke groet,


Sonny Zomer

PR & communicatie

Sonnyzomer@indekerngezond.nl
www.indekerngezond.nl
06-51048903


Welkom! Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 9.30-17.00 uur.
         

Meer berichten