Voetbalvereniging De Meern ontvangt 3.000 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Voetbalvereniging De Meern van de VriendenLoterij. De club is de succesvolste deelnemer aan de Nationale Belmaanden in de maand maart en ontvangt daarom nu eenmalig een extra bijdrage van 3.000 euro. De vereniging gaat het geld gebruiken voor jeugdkampen en -toernooien.

De Meern - Piet Oostveen, voorzitter sponsorcommissie bij Voetbalvereniging de Meern: "Wat is dit een geweldig mooie bijdrage voor de vereniging! We zijn hier super trots op. Deze extra bijdrage gaan we gebruiken voor het organiseren van onze eigen jeugdkampen en -toernooien. Heel fijn, want zo kunnen we echt mooie dingen doen!"

Tijdens de Nationale Belmaanden strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club.

De belactie van Voetbalvereniging de Meern leverde de club maar liefst 86 loten op. Daarmee scoorde de club in maart de eerste plaats. Als de 86 loten een jaar blijven meespelen, dan kan de vereniging 8.277 euro toevoegen aan de clubkas.
 

Meer berichten