Kinderen en kantoorklerken gaan voor Wondere Wereldrecord Koprollen

Alle kinderen van KOKO Kinderopvang gaan samen met ruim 10.000 kinderen en 2100 medewerkers op 250 kinderopvang-, zorg-, buurtwerk- en onderwijslocaties in totaal 50.000 koprollen maken. 100.000 armen en benen gaan vier keer de lucht. Zij bekijken de wereld op zijn kop en rollen zo het nieuwe themajaar de Wondere Wereld in. De SWKGroep wil hiermee het Wondere Wereldrecord Koprollen vestigen.

Vleuten-De Meern - KOKO Kinderopvang is dé lokale kinderopvangorganisatie in Vleuten - De Meern en heeft daarnaast locaties in Montfoort, Linschoten en Reeuwijk. KOKO Kinderopvang gaat vanaf 1 juli aan de slag met het themajaar 'Wondere Wereld'. Met activiteiten, een themaboek en de speciale website leukekinderactiviteiten.nl. Beleven, verrassen en je verwonderen staan centraal in het nieuwe themajaar. Doel van alle Wondere Wereld activiteiten is stimuleren van ontwikkeling.

Omdat de wereld op zijn kop nog wonderbaarlijker is, gaat KOKO Kinderopvang bij de start van dit nieuwe themajaar een poging wagen om het wondere wereldrecord koprollen te vestigen. Sowieso wordt dit een bijzonder evenement: niet alleen peuters, kleuters en kinderen gaan koprollen. Ook de medewerkers, van pedagogisch medewerker tot de directeur, gaan een poging wagen! Zo rollen wij samen de wondere wereld in.

Meer berichten