Prijsuitreiking kaartgroep De Roef

Donderdagavond 27 juni was de laatste kaartavond van kaartgroep De Roef en werden de prijswinnaars bekend gemaakt. Dit jaar waren er vele prijzen te verdienen door vele bekers die geschonken zijn door de sponsor Gerard Oostveen.

De Meern - Als eerst werd de aanmoedigingsprijs bij het klaverjassen uitgereikt aan Nel v.d. Berg en kreeg als extra prijs een Privé/Weekend. De hoogste dagscore ging naar Koos v. Haasteren met 5976 punten. De poedelprijs met de minste punten ging naar Ed Houtzager.

Bert Hoogkamer kreeg de natte prijs, een doekje voor het zweten, en de pittenprijs ging naar Riek Mulder en kreeg een pot met kersen met pit.

Na al deze extra prijzen werd er nog even stil gestaan bij het overlijden van enkele leden. Hierna werden de toppers van het jokeren een klaverjassen bekend gemaakt. Hannie Ratelman won de 1ste prijs bij het Jokeren. Bij het klaverjassen gingen de 3de plaats naar Bert Hoogkamer, 2de naar Jan Broekhuizen en de winnaar met 187391 punten is Riek Broekhuizen.

De werkgroepleden van de kaartgroep werden voor hun inzet in het afgelopen jaar in de bloemetjes gezet.

Het nieuwe kaartseizoen begint op donderdag 1 augustus om 19.30 uur in De Roef Touwslagerslaan 3 in De Meern. Voor informatie kunt u mailen naar henkvanderaar@ziggo.nl of telefoon 06-27345202.

Meer berichten