Workshop 'Presenteren als een Pro'

Op donderdag 18 juli kunnen werkzoekenden zichzelf leren presenteren als een professional om zo beter voorbereid te zijn op een sollicitatiegesprek. De workshop voor in-between-jobbers wordt georganiseerd door Carry Northolt, event manager bij DeBroekriem en vindt plaats bij InDeKernGezond in Leidsche Rijn Centrum.

Leidsche Rijn - In deze workshop geeft trainer Peter de Koning de deelnemers inzicht in wat er in hun lichaam gebeurt wanneer je het lastig vindt om voor een groep te spreken. Je gaat inzien dat het vertellen van het juiste verhaal heel goed helpt bij jouw strijd tegen spreekangst. De deelnemers leren hoe ze hun stem en handen goed in kunnen zetten om hun verhaal onweerstaanbaar te maken. Uiteindelijk leren zij dat het zelfs leuk kan zijn om een verhaal voor een groep te mogen vertellen.

De workshop is interactief zodat de werkzoekenden na de workshop naar huis gaan met nieuwe inzichten en positieve energie.

Locatie en aanmelden
De workshop 'Presenteren als een Pro' vindt plaats op donderdag 18 juli 2019 van 12.30 -15.00 uur bij InDeKernGezond op Kopenhagenstraat 41 te Utrecht. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/presenteren-als-een-pro/

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Meer berichten