Foto: Peter Bezemer

Geweldige eerste editie LRC Festival in Leidsche Rijn Centrum

Op 29 juni vond de eerste editie van het LRC Festival plaats in Leidsche Rijn Centrum. Er werden diverse activiteiten georganiseerd zoals een Big Bird show, live cooking met niemand minder dan Rens Kroes, Meet & Greets met o.a. P.J. Mask, kinderen konden zich laten schminken en er was een optreden van een geweldige liveband met de naam Daredevils – een coverband met een vleugje Rock. Natuurlijk kon de dj ook niet ontbreken.

Leidsche Rijn - Ondanks de hoge temperatuur van afgelopen zaterdag, wisten mensen de weg naar Leidsche Rijn Centrum goed te vinden. Er werd gedanst, gegeten, gedronken maar vooral genoten! Het winkelcentrum zag er prachtig uit. Er stond ook een reuzenrad waar de kinderen een ritje in konden maken. Leidsche Rijn Centrum is een van de weinige winkelcentra in Nederland met een geweldig platform, namelijk de App. Hierin kan men punten sparen waarmee zij leuke give-aways kunnen ontvangen. Ook kan men in de App tijdens events vouchers downloaden om zo deel te nemen aan activiteiten (zoals het reuzenrad van afgelopen weekend). Door de consument wordt hier gretig gebruik van gemaakt!

Leidsche Rijn Centrum kijkt terug op een geweldige eerste editie van dit festival. Ook benieuwd geworden naar alle activiteiten die Leidsche Rijn Centrum organiseert? Kijk dan snel op de website en meld je aan voor de nieuwsbrief! www.leidscherijncentrum.nl

Meer berichten