Gezocht! Koks en ondernemers voor pop-up eetcafé in Metaal Kathedraal

Metaal Kathedraal stelt deze zomer, periodiek en op korte termijn haar keuken en Stadsherberg Boelens ter beschikking voor een pop-up initiatief. Van maandag tot zondag van 08.00 tot 18.00 uur voor een periode van 1 a 2 maanden.

Leidsche Rijn - Op uw bord komt de hele wereld samen. De verbeelding is aan de macht met kunstenaars en chef-koks in residence. Omdat de vleesindustrie en landbouwgif een grote destructieve impact hebben op ons bestaan en het dierenleed groot is, laat Metaal Kathedraal u vanuit de biotoop van circulair leven graag ervaren dat het ook anders kan. Zonder in te boeten op oude gewoontes van lekker vet, vlezig en zomerse BBQ's. 

Metaal Kathedraal zoekt koks en ondernemers die met hun gerechten niet alleen ieders smaakpupillen laten kirren van plezier, maar ook voeden vanuit de helende kracht die de natuur in zich heeft.

Wil jij deze zomer heerlijkheden voorschotelen aan klanten en omwoners van Metaal Kathedraal? Ga dan met hen in gesprek. Metaal Kathedraal is de plek waar je in aanraking komt met de kennis, kunde en kracht van de natuur. Alles staat in het teken van het zelfherstellend vermogen. Het programma, alle ambities en dus ook in het eten dat geserveerd wordt.

Wat voor jou? 
Mail je motivatie naar: hallo@metaalkathedraal.nl t.a.v. Abel Tattje

http://www.metaalkathedraal.nl/nieuws/gezocht-pop-up-eetcafe-houder/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden