Ducktape bracht een gevarieerde show. Foto: Johan Maaswinkel
Ducktape bracht een gevarieerde show. Foto: Johan Maaswinkel (Foto: )

Ducktape presents (Time)travel

Afgelopen weekend hield Utrechtse hiphopgroep Ducktape van dansschool Jus Dance Projects hun fundraisershow "Timetravel". De passie spatte van het podium. In diverse stijlen en acts lieten de dansers zien wat zij in huis hebben en haalden hiermee geld op voor hun reis naar het wereldkampioenschap.

Vleuten - Deze dansers zitten niet alleen in Ducktape omdat ze van dansen houden, maar vanwege de verbondenheid die het creëert bij zowel dansers als publiek. De vriendschappen die ontstaan in de gezamenlijke stress: er verdwijnt een stukje schaamte onderling en iedereen stelt zich kwetsbaar naar elkaar op en laat zich door elkaar helpen.

Ducktape is een Utrechtse dansgroep die vijf jaar geleden is opgericht vanuit passie en de ambitie om mensen te raken door middel van dans. Ze treden op bij verschillende evenementen in en rondom Utrecht, reizen het hele land door voor wedstrijden en gaan dit jaar zelfs voor de tweede keer internationaal, omdat ze zich gekwalificeerd hebben voor het wereldkampioenschap hiphop!


Dit jaar vindt het wereldkampioenschap plaats in Blackpool in Engeland. Ducktape gaat haar stinkende best doen om Nederland met trots te kunnen vertegenwoordigen op het WK, maar om daar te komen hebben ze nog een beetje van jullie hulp nodig. Je kunt helpen door een donatie te doen via www.jusdanceprojects.nl/fundraiser

Foto: Johan Maaswinkel

Meer berichten