Bridgeclub Vleuten

Bridgeclub Vleuten start 25ste seizoen!

In september start bridgeclub Vleuten met het 25ste seizoen. Om dit lustrum te vieren organiseert de club in oktober een feestelijke lustrumdrive voor leden. In het lustrumjaar staan vele gezellige drives en beginnerscursus centraal. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Een nieuw seizoen vol wedstrijden

Bridgeclub Vleuten start het nieuwe bridgeseizoen op 2 september met de openingsdrive gevolgd door vijf competitieronden. Met de kerst wordt de kerstdrive extra gezellig gemaakt. Van 2 september 2019 tot eind juni 2020 wordt er, behalve op feestdagen, elke maandagavond van 19.15 tot 22.30 gespeeld in Parochiecentrum Kerkestein achter de Willibrordkerk in Vleuten. Er is voldoende parkeergelegenheid. 

Beginnerscursus in Lustrumseizoen

Afgelopen jaar organiseerde bridgeclub Vleuten met succes een beginnerscursus. Het enthousiasme was toen zo groot dat er daarna al snel weer een vervolg cursus volgde. In januari wil de bridgeclub, bij voldoende belangstelling, weer een beginnerscursus starten. In de cursus wordt het spel op een gemakkelijke manier uitgelegd. Mensen die nog niet bekend zijn met bridge of meer willen leren over het spel zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden.

Denksport is goed voor uw hersenen

Vaak wordt gedacht dat bridgen erg ingewikkeld is. Maar de regels om de kaarten uit te spelen zijn vrij eenvoudig. Bij bridge moet je inschatten hoeveel slagen je samen met je partner gaat halen. Dat maakt deze denksport zo interessant. Stap voor stap leer je hoe je met je partner dit aantal kunt "bieden". Met bridge gebruik je je hersenen en dat houdt je geestelijk gezond.  

Het leuke is dat je gelijkgestemde mensen ontmoet en er een avondje gezellig uit bent. Bridgeclub Vleuten is namelijk een gezellige club en er is een gemoedelijke sfeer. De leden leven met elkaar mee. De club zet zich er voor in om de leden een fijne avond te bezorgen.

Meld u aan

Heeft u belangstelling om mee te spelen of voor de cursus? Dan kunt u contact opnemen met voorzitter Joop Schwartz, tel. 06 513 486 47 of secretaris Ad van Gend, tel. 030 677 34 81 / e-mailadres: avangend41@hotmail.com. 

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden