Ervaar de kracht van je gedachten.

In de interactieve workshop van het Inbetween Café 'de kracht van je gedachten' ervaar je wat een positieve (en negatieve) mindset voor je kan betekenen.

Vleuten - Wat denk en zeg jij over jezelf? Ben je ondermijnend of stimulerend? Dat wat je denkt beïnvloedt hoe je in een situatie voelt en reageert. Het heeft invloed op hoe je omgaat met bijvoorbeeld stress. Stress werd lange tijd gezien als vijand nummer 1, maar onderzoek toont aan dat stress vooral gevaarlijk is als je denkt dat het gevaarlijk is. Belangrijk dus om je gedachten te beïnvloeden. Dit kan met eenvoudige technieken. Irene Lausberg, gediplomeerd coach en trainer, geeft de workshop op 10 september bij het Inbetween Cafe in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, te Vleuten. Na de pauze wordt er ingegaan op ieders eigen doel en welke eerstvolgende stap de deelnemer kan zetten. Inloop vanaf 09.15 uur, de workshop gaat om 10.00 van start en eindigt uiterlijk 12.00 uur. De toegang is gratis, een bijdrage in de kosten gewenst. Meer informatie over Irene kan je vinden op: www.irenelausberg.nl.

Het In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag van de maand is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren deelnemers elkaar actief te blijven en hun talenten te blijven inzetten. Website: www.inbetweencafe.nl.

Meer berichten