Foto:

Persbericht Open Dag activiteiten Brede School Het Zand woensdag 18 september 2019

Tijdens de Open Dag van Brede School Het Zand kunnen kinderen en ouders zich vanaf 8.30 uur laten informeren over en kennis maken met de verschillende activiteiten die er binnen Brede School Het Zand aangeboden worden.

Parkwijk - De Open Dag vindt plaats op woensdag 18 september in Brede School Het Zand aan de Pauwoogvlinder 20, Utrecht. Partnerschool OBS het Zand zet ook haar deuren tussen 8.30 – 12.15 uur open. De organisaties DOCK, Saartje Kinderopvang, Erik Verlaan Sport, Zangschool Utrecht, PM-Dance, Lisa Chen en diverse andere (sport-) aanbieders presenteren met trots hun aanbod voor het nieuwe seizoen. U kunt vragen stellen, beeldmateriaal bekijken, actief meedoen aan diverse workshops, zich inschrijven voor de clubjes van Saartje Kinderopvang BSO 't Zand en iets te drinken halen bij de bar.

Om 10.00 uur is er een beweeguurtje voor vrouwen en om 13.00 uur kunnen er Chinese lichtjes gemaakt worden bij Lisa Chen. Om 12.30 uur is er een tennisclinic en van 13.00 tot 15.00 uur heeft Erik Verlaan Sport een actief programma in de gymzaal met judo en freerunning voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij PM-Dance kunnen kinderen meedoen met streetdance om 14.00 uur en als je van zingen houdt kun je tussen 14.45 en 18.00 uur bij de lessen van Zangschool Utrecht binnenlopen om kennis te maken en mee te zingen. Bakken en knutselen kan afwisselend tussen 12.30 en 15.00 uur. Gedurende de dag kunnen kinderen zich uitleven op een springkussen in de vorm van een leeuw.

Meer informatie over het precieze programma is te vinden via https://bredeschoolutrecht.nl/het-zand/open-dag-activiteiten-in-brede-school-het-zand-op-woensdag-18-september/. Of neem contact op met Hester Bruinsma, coördinator Brede School Het Zand, via mail: h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl en tel: 06-40180192.

De Brede School Het Zand is een plek waarbij Montessorischool Arcade, Openbare Basisschool Het Zand, Saartje Kinderopvang en Buitenschoolse Opvang, Cultuur19, Dock en Peutercentrum Spelenderwijs Utrecht samenwerken om een centrum te creëren voor cultuur, kinderopvang, welzijn en sport.

Meer berichten