Improvisatie, repetities, teksten leren, kostuums aantrekken, optreden en plezier maken...heeft wel wat toch?
Improvisatie, repetities, teksten leren, kostuums aantrekken, optreden en plezier maken...heeft wel wat toch? (Foto: )

Proeflessen bij Sesar jeugdtoneelschool

Ben je tussen de 8 en 18 jaar, dan kan je op vrijdag 13 september en 20 september een proefles volgen bij Sesar Jeugdtoneelschool om te ontdekken of toneel bij je past. Na twee proeflessen weet je meestal wel of je mee wil doen. Zo ja, dan kom je in de groep terecht van jouw leeftijd.

Leidsche Rijn - Toneelspelen is leuk omdat je in de huid van iemand anders kan kruipen. Ook leer je door toneelspelen goed samen te werken, zorgvuldig naar elkaar te luisteren, te improviseren als het mis gaat en krijg je ervaring met het spreken in het openbaar: handig voor als je een spreekbeurt moet houden of een projectpresentatie geeft. Maar toneelspelen is vooral plezier maken met elkaar. Kom het zelf ervaren en meld je aan via sesartoneel@gmail.com of kijk op www.sesartoneel.nl. De repetities zijn altijd op vrijdagmiddag of -avond op de CultuurCampus in Vleuterweide en spelen de toneelvoorstellingen in april 2020 in het theater!

Sesar jeugdtoneelschool
Sesar toneel is al 10 jaar dé toneelvereniging in Leidsche Rijn voor en door jongeren. De voorstellingen zijn vaak gebaseerd op bestaande verhalen die de spelers zelf in een eigentijds jasje steken onder leiding van een professionele regisseur. Het optreden voor een groot publiek in een echt theater is de kers op de taart.

Meer berichten