The Sheep.
The Sheep. (Foto: )

Iedere maand live muziek en heerlijk uit eten

Brasserie De Brouwerij organiseert iedere derde zondag van de maand een muziekcafé met live muziek in de zaal naast het restaurant.

Vleuten - Op 22 september 2019 is het volgende muziekcafé van 14.00 tot 17.30 uur. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom aan de Odenveldlaan 2 te Vleuten. Deze avond zullen er drie bands optreden, de Ged Fx, The Sheep en WeePeeOkee.

Ged Fx (uitspraak: Djed Ef Ex) is een pop/rock singersongwriter uit Leidsche Rijn Utrecht met Filipijnse roots. Voorheen had hij een eigen pop/rock band. Nu treedt hij solo op met akoestisch gitaar als singer-songwriter. Daarnaast componeert en speelt hij ook zijn eigentijdse klassieke muziek op de piano. The Sheep bestaat uit een zeskoppige formatie en speelt muziek van Matt Bianco tot Sade, van Gare du Nord tot Ella Fitzgerald, van Sting tot Waylon. WeePeeOkee bestaat uit twee ervaren en enthousiaste muzikanten, die precies weten wat nodig is om elke gelegenheid in te vullen in de juiste toonzetting. Of het nu om een diner, receptie, verjaardag, jubileum of een tuinfeestje gaat, zakelijk of prive. Wim en Paul spelen een mix van engelstalige en nederlandstalige liedjes gegoten in een gezellig jasje. Door de combinatie van gitaar en accordion is de gezelligheid al begonnen bij de eerste tonen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden