BEEST in de Vrijstaat

De Vrijstaat viert op vrijdag 4 oktober de opening van de nieuwe expositie BEEST. Via mode en design gaan bezoekers op zoek naar het beest in henzelf.

Leidsche Rijn - In het Vrijstaat-modeatelier kunnen bezoekers zich zelf hullen in panterprint en in de Vrijstaat-kapsalon worden de haren omgetoverd tot tot wilde manen. Voor BEEST werkt de Vrijstaat samen met kunstenaars Reindert Kruse en Bert Feddema. Reindert is een veelzijdig kostuumontwerper, met ervaring in kostuums voor theater en opera. Vanaf het concept en ontwerp tot en met de technische afronding. Bert is al ruim 25 jaar werkzaam als conceptueel kunstenaar. Hij heeft een geheel eigen beeld- en vormtaal ontwikkeld. Zijn werk omvat schilderijen, 3D installaties en theatervormgeving. Vanaf 16.00 uur begint de inloop met een welkomstdrankje op de boerderij, om 16.15 uur vindt de opening plaats en daarna gaat iedereen gezamenlijk richting de expo-ruimte 'het Gebouw.' Van 16.30 tot 17.30 kunnen de kinderen lekker op ontdekking door BEEST, waarna er nog een borrel volgt tot uiterlijk 18.00 uur.

De expositie BEEST is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is vanaf 5 oktober tot en met 1 december iedere zaterdag en zondag te bezoeken. Om 13.00 uur en om 15.00 zijn er georganiseerde rondes en reserveren is noodzakelijk. De Vrijstaat, de kunstwerkplaats voor jong Utrecht, is gelegen aan het Hof van Monaco 3, Utrecht. Website: www.devrijstaat.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden