Presenteren zonder angst

Op woensdag 9 oktober 2019 organiseert Indekerngezond in Leidsche Rijn een workshop 'Zelfverzekerd presenteren'. In twee uur tijd geeft presentatietrainer Peter de Koning tips, trucs en handvatten waarmee je spreekangst kan tackelen.

Leidsche Rijn - Spreekangst is een van de meest voorkomende angsten. Helaas, want spreken in het openbaar is een vaardigheid die steeds vaker een vereiste is in veel banen. Veel mensen liggen de nacht voor een belangrijke presentatie wakker. Dat hoeft niet, want met een aantal oefeningen word je binnen twee uur een betere spreker worden. Presentatietrainer Peter de Koning leidt deze twee uur durende workshop, van 20.00 tot 22.00 uur, bij Indekerngezond aan de Kopenhagenstraat 41, Leidsche Rijn. Tijdens de workshop is er aandacht voor lichaamstaal, stemgebruik en de opbouw van het verhaal. De entree is € 10. Inschrijven kan via https://www.indekerngezond.nl/referenties/bereikbaarheid/. Meer weten over dit evenement? Bel voor meer informatie met Peter de Koning, tel: 0610509050.

Peter de Koning is de oprichter van Spreek Met Lef. Hij leert mensen zelfverzekerd te spreken in het openbaar. Als stadsgids sprak hij voor de meest uiteenlopende groepen. Hij zong acht jaar lang in een band en Als historicus en schrijver verdiepte hij zich in storytelling en leerde hij over de technieken die je nodig hebt om jouw verhaal bij jouw publiek binnen te laten komen.

Meer berichten