Hip-hop en urban muziek bij DURF! Back2thestreets

Project DURF! organiseert de eerste editie van Back2thestreets 2019. In het eerste weekend van de herfstvakantie zal het feest losbarsten in club Azotod.

De Meern - Op 18 oktober staat de gehele avond in het thema van Back2thestreets/Urban. Tijdens deze avond geeft de Back2events een podium aan jonge talentvolle DJ's uit de wijk die de avond zullen vullen met de beste hip-hop en urban hits. Kaarten zijn te koop via onze sociale media, aan de deur of via een van onze ambassadeurs. Het feest is van 22:00 tot 03:00 uur en voor jongeren vanaf 16 t/m 25 jaar.

Project DURF zet zich, in samenwerking met de Azotod, Klub19, de Vrijstaat, Hogeschool Utrecht en de gemeente Utrecht, in voor het vergroten van de jongerenparticipatie. Door evenementen te organiseren voor én door jongeren. Wat project DURF! een krachtige onderneming maakt is dat het een studentenleerbedrijf is. Ben jij een jongeren uit een van deze wijken en heb je leuke ideeën voor jongeren evenementen in jullie wijk? Neem dan contact met DURF! op via een van de sociale media's en kom vooral naar deze jungle editie van de Afterparty. Social media DURF!: Facebook: project DURF Twitter: @DurfProject Instagram: projectdurf

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden