Utrecht wordt 30.000 kunstwerken rijker

Business Art Service en Kunst.nl, marktleiders in het verhuren van kunst aan bedrijven en particulieren, verhuizen naar Utrecht. ‘Kunst zet je in beweging, en in dit geval nemen wij dit wel heel letterlijk!’ Vanaf 16 oktober neemt de grootste kunstuitleen van Nederland intrek in het nieuwe pand dat ruimte biedt voor een kantoor, showroom, workshopruimte én kunstdepot in één.

Utrecht - Met de verhuizing van Business Art Service en Kunst.nl ontstaat er in Utrecht een showroom met kunst speciaal voor de bedrijfsruimte. Waarom? De kantooromgeving is de afgelopen jaren snel veranderd en men is continu op zoek naar nieuwe manieren om de werkplek zo inspirerend mogelijk te maken. Een inspirerende werkplek resulteert namelijk in gemotiveerde en gezonde werknemers. Kunst biedt hierin veel mogelijkheden – van het stimuleren van creativiteit tot het bieden van oplossingen voor functionele vraagstukken. Niet alleen in de showroom, maar in het gehele pand zal vanaf half oktober te zien zijn dat kunst ingezet is om de kantoorruimte te optimaliseren.

Voor de verhuizing staat het collectieteam in oktober voor de uitdaging om de grootste kunstuitleen collectie van Nederland te verhuizen. Om een beeld te schetsen: met ruim 30.000 kunstwerken zou de afstand tussen beide locaties in kunstwerken uitgelegd kunnen worden! Daarbij moeten alle kunstwerken met grote zorg vervoerd worden en een mooie plek in het nieuwe kunstdepot krijgen.

Vanaf half oktober kun je bij Business Art Service en Kunst.nl terecht in Utrecht op Reactorweg 9A, Utrecht. Meer informatie is te vinden op www.businessartservice.nl en www.kunst.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden