De kinderen waren erg nieuwsgierig naar hun nieuwe speelplek.
De kinderen waren erg nieuwsgierig naar hun nieuwe speelplek. (Foto: karin snikkers)

Een nieuw prachtig speelplein na de vakantie

Op dinsdagochtend is de Sint Bonifatiusschool in Haarzuilens na de herfstvakantie weer begonnen. Iedereen was zeer verrast om te zien dat het schoolplein er weer erg netjes bij lag!

Vleuten/De Meern - Een mooi gezicht onder de mooi gekleurde bomen in het bijzondere dorp. De oude rubberen tegels onder de speeltoestellen zijn vervangen door een geweldige gietvloer. De vloer werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Ondernemersfonds, Stichting Haarfijn en uit het legaat van mevrouw Kitty ten Berg. Mevrouw ten Berg woonde op de Brink, nabij de school. De hele school is haar bijzonder dankbaar. Er zijn nieuwe veerelementen geplaatst die gefinancierd zijn vanuit het jaarlijkse Pleinfeest. De kinderen kunnen nu weer naar harte lust springen en wiebelen. De vlag die in top hangt, is de splinternieuwe schoolvlag, die vandaag ook voor het eerst te zien was voor iedereen. Het is een ontwerp van Lorenza Godart uit groep 7. Al met al een feestelijk begin van een nieuwe schoolperiode en zeker de moeite waard om een keer te komen kijken.

Op de FaceBookpagina van Stichting Haarfijn kunt u een impressie zien van de metamorfose van het plein: www.facebook.com/StichtingHaarfijn/.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden