Foto: Angeline_Swinkels

De mantelzorger voor een dag VIP

Mantelzorgers ontzorgen

Zondag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Speciaal voor Utrechtse mantelzorgers is die dag een bioscoopzaal gereserveerd in Pathé Leidsche Rijn. Tijdens een ontspannen programma kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten.

Leidsche Rijn - In Utrecht wonen zo'n 30.000 mantelzorgers. Zorgt u voor een zieke naaste? Staat u klaar voor iemand met een beperking? Dan bent u ook mantelzorger. U helpt iemand uit liefde, genegenheid en/of vanuit de vanzelfsprekende band die u heeft. Vaak is het mooi die zorg te kunnen geven. Soms kan het ook zwaar zijn. In dat geval is het heel belangrijk om ook voldoende tijd voor uzelf proberen te vinden. Mantelzorgers worden als VIP's ontvangen op de Dag van de Mantelzorg. Bij aankomst staat koffie, thee en iets lekkers voor u klaar. Dan neemt u met een bakje popcorn plaats in het rode pluche van de bioscoopzaal voor de film. Na afloop kunt u onder het genot van een uitgebreide lunch gezellig napraten. De dag begint om 10.30 uur en is rond 15.30 uur afgelopen.
De dag is gratis toegankelijk als u mantelzorger bent en in Utrecht woont of als u voor iemand zorgt die in Utrecht woont. Er is beperkt plek, dus het is nodig dat u zich van te voren aanmeldt via www.u-centraal.nl/dvdm19. U ontvangt dan een bevestiging en routebeschrijving. Heeft u vragen? Bel 030-2361740.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden