Voorzieningengids

Uitgeverij Akse Media is gestart met de voorbereidingen van de nieuwe voorzieningengids. Ook dit jaar is de gids weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern. Zowel in de papieren versie als in de digitale smartmapgids vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven.

Regio - Vanaf 4 november 2019 worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Indien u in de vorige editie een vermelding heeft, ontvangt u een e-mail van Uitgeverij Akse Media. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee u de gegevens op elk gewenst moment kunt wijzigen. Is er bij de uitgeverij geen mailadres bekend, dan wordt er komende weken telefonisch contact met u opgenomen. Wilt u zelf een wijziging doorgeven of staat uw vereniging/ organisatie nog niet in de gids? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van voorzieningengids Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern) of bel 0223673010. Naast de digitale gids (leidscherijn.smartmap.nl) kunt u gebruikmaken van de Gemeentegids App. Deze kunt u gratis downloaden door onderstaande QR-code te scannen met uw smartphone of tablet.

Inmiddels is de afdeling Sales al begonnen met het benaderen van adverteerders, welke de verschijning van de gids mede mogelijk maken. Bent u nog niet benaderd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de salesmanager van Akse Media via: 0223673021.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden