Familiekerk de Fakkel is verhuist

De Familiekerk de Fakkel verhuist aankomend weekend naar de locatie van AcademieTien. Deze locatie is te vinden naast het dak van de A2 in de nieuwe wijk Leeuwensteyn.

Hogeweide - Familiekerk de Fakkel is een enthousiaste kerk met kids en tieners, waar iedereen welkom is! Niels en Sandra IJpma zijn samen met een kernteam, 12 jaar geleden gestart met de Fakkel en ervaren dat de kerk voorziet in een behoefte, namelijk een plek waar ruimte is voor bezinning, voor verbinding en waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in de wijk. De Fakkel is een enthousiaste kerk waarbij de krachtige boodschap van het geloof centraal staat en God betrokken is in het leven van mensen. Het is een fijne plek waar mensen kunnen groeien en bloeien. Voor de kinderen worden er leuke kinder- en tienerprogramma´s georganiseerd.

De Fakkel wil graag de nieuwe wijkbewoners Leidsche Rijn Centrum, Leeuwensteyn en Hoge Weide betrekken bij de activiteiten die ze organiseren, denk aan buurtborrels, boodschappen uitdelen met de paasactie, bbq, activiteiten voor kids en tieners. Ze organiseren in samenwerking met andere kerken in Leidsche Rijn o.a. de jaarlijkse lichtjesroute die dit jaar op 14 december plaatsvindt.

Zondag 10 november bent u van harte uitgenodigd voor de eerste dienst om 10.00 uur op de nieuwe locatie AcademieTien met voldoende parkeergelegenheid, Philip Guldenhof 100, Utrecht. Zie voor meer info www.defakkel.org.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden