Een heerlijk avondje uit zonder zorgen.
Een heerlijk avondje uit zonder zorgen. (Foto: )

Winterprogramma voor ouderen

Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf organiseren van een middag of avond uit. Stichting Vier het Leven heeft de oplossing voor ouderen die zich hierin herkennen.

Regio - In Utrecht, Vleuten en De Meern is een geweldig team vrijwilligers actief om heerlijk uitgaan tot in de puntjes te regelen. In het kort gaat het als volgt te werk: alle gasten worden thuis met de auto opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven. In het theater of filmhuis is al een zitplaats in de horeca gereserveerd en we drinken een lekker kopje koffie of thee. Samen met de vrijwilligers genieten de gasten van de voorstelling of film. In de pauze of na afloop praten we gezellig na onder het genot van een wijntje of een frisje, waarna iedereen weer veilig thuis wordt gebracht.

Het nieuwe programma voor de maanden december, januari en februari is deze week weer bezorgd bij alle gasten (65+). Het is een mooie mix van circa 75 evenementen met cabaret, klassiek, musical, opera, toneel, dans en meer. Ook worden incidenteel voorstellingen aangeboden op andere locaties buiten de regio, naar bijvoorbeeld een museum, of een voorstelling verbonden aan een vast theater. Geïnteresseerden kunnen het programmaboekje kosteloos aanvragen via 035–5245156 of kijken op www.4hetleven.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden