Foto:

Politie reist door Nederland

Op 12 november stond het Mobiel Media Lab van de Politie in Vleuten. De truck was aanwezig op de hoek van de Pastoor Ohllaan/Hindersteinlaan. Medewerkers van Toezicht en Handhaving, Jongerenwerk (JoU) en Veiligheid gaven o.a. informatie over wijkveiligheid en Burgernet.

Vleuten - Met het innovatieve Mobiel Media Lab test de politie op een laagdrempelige manier haar communicatiemiddelen. Door in verbinding te staan, te luisteren en vervolgens de middelen te verbeteren, werkt zij, samen met u, aan een veiliger Nederland. Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts. Het Mobiel Media Lab is ingericht met de nieuwste technologiën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Al jaren krijgt de politie hierbij hulp en advies van speciale burgerpanels. Dat gebeurde op politiebureaus of in wijkcentra. Met het Mobiel Media Lab kan dit overal in Nederland en bereikt de politie dus veel meer mensen.

Enkele inzetten van het Mobiel Media Lab zijn terug te kijken op Youtube: www.youtube.com/playlist?list=PL9kX_77ClRS7p6Me3lxcxdfnWbXJ6SilC&app=desktop.
­­

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden