Heel Apollo 11 en obs Pantarijn hingen vol met briefjes. Foto: Daltonschool Apollo 11.
Heel Apollo 11 en obs Pantarijn hingen vol met briefjes. Foto: Daltonschool Apollo 11. (Foto: )

Ouders doen Post-it challenge

Op 6 november werd er de landelijke onderwijsstaking georganiseerd. Vele scholen staakte, zo ook obs Pantarijn en obs Apollo 11. Bij beide scholen lieten de ouders weten dat ze achter de docenten staan.

De Meern/Veldhuizen - Op donderdagochtend werden de docenten bij obs Pantarijn, veldhuizen verrast bij binnenkomst van de school. Door de hele school hingen posters met quotes over onderwijs en leerkrachten en diverse soorten bedankjes. De docenten waren overdonderd. Reactie van juf Annika: "ik was blij verrast vanwege alle leuke posters met lieve woorden die in school hingen." Juf Kirsten: "Wat een leuke posters door de school, We werden er erg vrolijk van!"

Op vrijdag werd ook door de ouders van de kinderen op Apollo 11 een post it challenge georganiseerd. Om zo een hart onder de riem steken. Ze plakten zo veel mogelijk van de gele Post-It briefjes met positieve boodschappen op de gevel van het schoolgebouw. De ingang van het groene schoolgebouw was voor deze dag een deel geel gekleurd. Op deze postit stonden allerlei boodschappen als: 'jullie zijn top!, je bent de liefste juf!, Apollo11 verdient meer, 'Mijn meester verdient een 10+, en meer geld voor de juf!' Tijdens deze challenge zag je de docenten zichtbaar genieten van de steun die ze krijgen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden