Welke hardwerkende vrijwilliger mag deze trofee mee naar huis nemen?
Welke hardwerkende vrijwilliger mag deze trofee mee naar huis nemen? (Foto: )

Wie krijgt het Gouden Stokstaartje van GEI?

Het Gouden Stokstaartje is weer opzoek naar een waardige vrijwilliger waar hij een jaartje kan komen wonen, op de schoorsteenmantel of een mooie vitrinekast bijvoorbeeld. In november en december zijn er ook bingo-acties met Het Gouden Stokstaartje gepland.

Regio - Het Gouden Stokstaartje is ook in de laatste maanden van het jaar onderweg in de wijken, op bezoek bij vrijwilligers die verbindend bezig zijn door o.a. mooie acties op touw te zetten voor de buurt. De wisseltrofee Het Gouden Stokstaartje wordt elk jaar uitgereikt aan een andere vrijwilliger of initiatiefnemer, tijdens de NieuwjaarsTOOST LRVDM. Ken jij ook iemand in de wijken van GEI die verbindt? Draag die persoon voor om komend jaar Het Gouden Stokstaartje te huisvesten. Dan maak je kans op een unieke maandkalender van de TOOST LRVDM en Het Gouden Stokstaartje voor 2020.

De TOOST met verloting vindt plaats op vrijdag 10 januari. Mail je voorstel aan: stokstaartje@g-e-i.nl. Voorstellen voor wisseltrofee Het Gouden Stokstaartje graag per mail aan de werkgroep TOOST, graag met het antwoord op deze 3 vragen: Wie draagt u voor en in welke wijk(en) is deze persoon actief? Wat heeft deze persoon allemaal gedaan en wat zijn de bijdragen of activiteiten van deze persoon geweest, om verbinding te maken met mensen en/of te verbinden tussen wijken? En tot slot: wat is een typische uitspraak of activiteit van deze persoon? De inzending moet uiterlijk zaterdag 7 december per mail zijn ontvangen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden