Regelzorg Rijbewijskeuring

Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 27 november, 9 december en 19 december in Vleuten, Birkhoven 5, medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.

Vleuten - Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. U kunt zelf een datum plannen via: www.regelzorg.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via: 088 23 23 300. Automobilisten en houders van rijbewijs C/D/E van 75 jaar en ouder betalen €40,00. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 6 maanden voor deze datum. Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl. Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet u eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens u de papieren die de arts moet invullen, het Keuringsverslag, thuisgestuurd krijgt. Op dat moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring. Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die uw formulier op de computer (digitaal) kan invullen.

RegelZorg werkt op meer dan 220 locaties in heel Nederland samen met keuringsartsen die rijbewijs- en andere vervoersgerelateerde keuringen verrichten. Maak gemakkelijk en snel een afspraak via www.regelzorg.nl of tijdens kantooruren via de landelijke afsprakenlijn: 088 23 23 300.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden