RAUM en Wijkrestaurant Veser, aan het Berlijnplein.
RAUM en Wijkrestaurant Veser, aan het Berlijnplein. (Foto: MARISKA KERPEL)

Talkshow Het Hart: Money makes the world go round.

De Redactie

Het Hart is een maandelijks terugkerende talkshow van RAUM recht vanuit het hart van Utrecht. Het thema van de editie van 21 november: Geld!

Hoge Weide - Interviewers Teddy Tops & Oscar Kocken duiken met experts, ervaringsdeskundigen en kunstenaars de diepte in, op zoek naar dé thema's die leven in de grote stad. Van liefde tot angst, de waarheid en spiritualiteit, van geld tot en met de dood.

Deze editie komt onder andere Anne Kervers van Unmuting Money op bezoek, om vanuit activistisch oogpunt naar geld te kijken. Wat is geld nu, en wat zou het moeten zijn? En wat vooral niet. Ze doet een oproep om opnieuw na te denken over geld. Daarnaast bezoekt Friso van Wiersum de armste en de rijkste Utrechter als razende Dakhaas reporter. Wanneer worden facturen een inkomen, en wordt je er echt (niet) gelukkig van? Wie is de rijkste en de armste Utrechter? Waar eten ze? Wat kost deze talkshow eigenlijk? Moeten we iedereen gratis geld geven? Hoe zou Utrecht er dan uit zien? Allemaal vragen waarop je zomaar antwoord kunt krijgen tijdens de talkshow van donderdag 21 november. Geïnteresseerden zijn van 20:00 tot 22:00 uur welkom in het Wijkrestaurant Venster naast RAUM. De entree is gratis. Pin only Het Hart wordt mede mogelijk gemaakt door de redactie, bestaande uit Willem Popelier, Marieke Dubbelman, Elja Looijestijn en De Dakhaas.

RAUM
RAUM is gevestigd aan het Berlijnplein in Leidsche Rijn, Utrecht. Met exposities en evenementen betrekt RAUM bezoekers en bewoners bij algemene stedelijke thema's, specifiek gericht op Leidsche Rijn: de toekomst van ontmoeting, nieuwe vormen van eigenaarschap en het inzetten van data om gebruikers te betrekken bij het vormgeven van de stad. Bij RAUM ervaar, onderzoek én maak je mee. RAUM is pionier en mede-aanjager van de structurele ontwikkeling van de cultuurkavel op het Berlijnplein. Wil jij meedenken en bouwen aan de stad van de toekomst? Stuur RAUM een berichtje via info@raumutrecht.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden