Advies verduurzaming Utrechtse ondernemers

Klimaatgerust is in samenwerking met de Gemeente Utrecht een project begonnen om Utrechtse ondernemers zoveel mogelijk te ondersteunen met inzicht en advies rondom duurzaamheid en energiebesparing in hun onderneming.

Regio - Klimaatgerust gaat langs bij de ondernemer, of deze nu een winkel, een restaurant of een café heeft, en stelt daar de stand van zaken wat betreft energieverbruik en klimaatimpact vast. Op basis hiervan worden de besparingsmogelijkheden bekeken, die samengevat worden in een klimaatplan. Als ondernemer weet je dan precies waar je nog zou kunnen besparen op je energiekosten en of je al voldoet aan de wet. Op een simpele manier wordt inzichtelijk gemaakt wat zinvol is en wat je ook vooral nog niet moet doen.

De Gemeente heeft ervoor gezorgd dat Klimaatgerust aan 50 Utrechtse ondernemers dit klimaatplan, met advies op maat en veel tips om te besparen, gratis aan kan bieden. Er zijn al heel wat ondernemers die van deze aanbieding gebruikgemaakt hebben. Ken jij of ben jij een ondernemer die geïnteresseerd is in verduurzaming en hulp wil bij de aanpak hiervan? Neem dan contact op met Eelco van IJken (06-24937350) of Mart van Assem (06-46696837) of neem een kijkje op de website www.klimaatgerust.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden