Foto:

Welke sporter draagt u voor?

Dit is de laatste week om jouw favoriete sportcoach, sportvrijwilliger en sportvereniging voor te dragen voor de Sportprijs Utrecht 2019.Nog tot zondag 1 december heeft iedereen de mogelijkheid om zijn/haar favoriete sportcoach, sportvrijwilliger en sportvereniging voor te dragen voor de Sportprijs Utrecht 2019. Dit kan via: sportprijs-utrecht.nl/voordrachten/. Daarna buigt de jury zich over de inzendingen en worden de genomineerden bepaald die in januari 2020 bekend worden gemaakt. Kijk voor meer informatie op www.sportprijs-utrecht.nl.

Regio - Ook het publiek mag, na de bekendmaking in januari, een stem uitbrengen op acht categorieën van de Sportprijs Utrecht. Wie is de beste sportman en sportvrouw? Welk team heeft recht op de titel Sportploeg van 2019? Bekijk de kanshebbers op het kampioenenoverzicht via: www.sportprijs-utrecht.nl/kampioenenoverzicht. De feestelijke uitreiking van de Sportprijs Utrecht 2019 vindt op 12 februari 2020 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Op deze avond worden sporters, verenigingen en vrijwilligers in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere prestaties. Dit jaar is gekozen voor een thema rondom de Vuelta a España.

Daarnaast is de zoektocht naar de Utrechtse Sportfoto van 2019 is van start gegaan. Iedereen die een mooie sportfoto heeft gemaakt kan meedoen en zijn/haar foto('s) voor 12 januari 2020 opsturen naar fotowedstrijd@sportutrecht.nl. Al deze foto's krijgen een plek in het fotoalbum op de website sportprijs-utrecht.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden