Annelieke en Iris kunnen u verder helpen.
Annelieke en Iris kunnen u verder helpen. (Foto: )

Eén middag gratis diagnose en advies bij been- of voetklachten

In Gezondheidscentrum de Brug staan podotherapeut Annelieke Walree van Voetencentrum Wender en huidtherapeut Iris van den Hoek van Dermadiq een middag voor u klaar voor een gratis voetscreening en meting van de beendruk.

Zuilen - Veel mensen realiseren zich niet dat klachten zoals bijvoorbeeld (nachtelijke) kramp, onrustige benen of pijn tijdens het lopen kunnen worden veroorzaakt door problemen in de doorstroming van de beenvaten of een afwijkende stand van de voeten ten opzichte van de rest van het lichaam. Veel van deze klachten zijn goed te behandelen.

De been/voetmeetmiddag wordt georganiseerd voor iedereen die bovenstaande klachten wel eens ervaart. Op de tweede verdieping van het gezondheidscentrum gaat podotherapeut Annelieke op zoek naar de oorzaak van voetgerelateerde klachten. Dit doet zij onder andere met behulp van een drukmeetsysteem en een iPad 3D scan. Aan de andere kant van de gang meet huidtherapeut Iris op een eenvoudige en pijnloze wijze de bloeddoorstroming in de bloedvaten van het been. Dit doet zij door het uitvoeren van een Venoscan. Door het plaatsen van lichtsensoren aan de binnenkant van de enkels wordt de pompfunctie en de doorstroming van het bloed door de aderen gemeten.

Na de screening worden de uitkomsten met u besproken en krijgt u een mondeling advies over de behandeling van uw klachten. Daarnaast beschikken zowel de huidtherapeut als de podotherapeut over informatiefolders gerelateerd aan uw specifieke klachten en uitkomsten. Deze krijgt u na uw screening mee naar huis om de uitkomsten en eventuele behandeladviezen nog eens rustig opnieuw te bekijken.

Bent u geïnteresseerd in een gratis been- en/of voetscreening op vrijdagmiddag 6 december tussen 13:00 en 17:00 uur in Gezondheidscentrum de Brug aan de Amsterdamsestraatweg 652? Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor meer informatie of om zeker te zijn van een plek kunt u zich aanmelden door te bellen naar telefoonnummer: 06-18890922.

Meer berichten