Vrijdag is er een heerlijke brunch, met dank aan het Rabonbank Stimuleringsfonds en de vrijwilligers van Resto VanHarte.
Vrijdag is er een heerlijke brunch, met dank aan het Rabonbank Stimuleringsfonds en de vrijwilligers van Resto VanHarte. (Foto: )

Schuif gezellig aan bij de Resto VanHarte brunch

De redactie

Resto VanHarte Leidsche Rijn ontvangt een bijdrage van het Rabobank Stimuleringsfonds om wekelijks een brunch te organiseren in Buurtcentrum Bij de Buren. Komende vrijdag is deze brunch extra feestelijk door de uitreiking van de cheque.

Leidsche Rijn - Elke week kan iedereen aanschuiven om te genieten van een lekkere, gezonde en betaalbare brunch met goed gezelschap. Houd je van lekker eten en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Kom langs en vier deze mijlpaal mee met Resto VanHarte. Mariska Messink-Daalhuizen, coördinator Marktteam Leidsche Rijn van Rabobank Utrecht en Omstreken, reikt de cheque uit.

De bijdrage voor de brunch is €5,- p.p., met u-pas is het slechts €4,- of minder. Kinderen tot twaalf jaar betalen de helft, er kan niet gepind worden. Graag van tevoren reserveren via het mailadres: www.restovanharte.nl, of bel naar het telefoonnummer: 0900 900 3030 (35 ct/gesprek).
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto's zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoacht door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt. Het adres van het Buurtcentrum is: Eerste Oosterparklaan 76, Leidsche Rijn. Naast het Resto in Leidsche Rijn is Resto VanHarte ook geopend op dinsdag en vrijdag in het 3Generatiecentrum, Bernadottelaan 23 in Kanaleneiland en op woensdag en de laatste zondag van de maand in ZIMIHC Theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Overvecht.

Inwoners, verenigingen en stichtingen in Utrecht, De Meern, Vleuten, Harmelen en Nieuwegein kunnen bij Het Rabobank Stimuleringsfonds terecht voor hulp en ondersteuning bij goede initiatieven voor hun wijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden