Weet u hoeveel uw oude bezittingen waard zijn?
Weet u hoeveel uw oude bezittingen waard zijn? (Foto: )

Taxatiedag voor oude boeken en kaarten

Denkt u zeldzame boeken, oude atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, etc., handschriften, of documentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, oude brieven, foto's, ansichtkaarten of prenten in uw bezit te hebben? Kom dan langs bij taxateur van oude boeken, Arie Molendijk.

Utrecht - De taxaties vinden alleen plaats op onze taxatiedagen, dus niet middels foto's, telefoon of per mail. Kosten voor een taxatie zijn €5 euro van 1 tot ca. 10 boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 525 tot €50. U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf 200 euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief. U bent van harte welkom en wordt ontvangen in het restaurant van het Bastion hotel, Mauritiuslaan 1 op dinsdag 10 december van 13.00 tot 16.00 uur. Informatie niet bij het hotel. Zie onze site www.molendijkboeken.nl

Meer dan 2000 taxatiedagen heeft Arie Molendijk inmiddels op zijn naam staan. De taxaties die hij verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op recente veilingen. Jarenlang werkt hij al samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere overheidsinstellingen. <olendijk is in het binnenland én buitenland inmiddels een begrip.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden