Nieuwe woningen Haarzicht

GroenWest is gestart met de oplevering van 49 sociale huurwoningen in de nieuwe wijk Haarzicht. De komende periode ontvangen alle bewoners de sleutel van hun woning.

Vleuten - De druk op de woningmarkt is hoog, vooral in Utrecht. Met de ontwikkeling van de nieuwe wijk Haarzicht direct naast landgoed Haarzuilens en gelegen tussen Vleuten en Haarzuilens komen er in Utrecht ruim 500 woningen bij. Martijn Speksnijder (projectleider GroenWest): "Er is een grote vraag naar sociale huurwoningen en daarom zetten wij vol in op nieuwbouw. We zijn dan ook heel blij dat wij in deze prachtig gelegen nieuwe wijk 49 sociale huurwoningen kunnen bouwen." De woningen van GroenWest zijn begin 2019 geadverteerd met twee verschillende huurprijzen. Het aantal reacties was overweldigend. Er kwamen meer dan 1000 reacties binnen. De nieuwe huurders zijn dolenthousiast dat de woningen nu worden opgeleverd en dat ze kunnen gaan wonen op historische gronden in Haarzicht.

Simba Familiehuis
GroenWest is benaderd door SOS kinderdorpen, omdat zij op zoek waren naar een eengezinswoning waar zij een Simba familiehuis konden vestigen.Speksnijder: "Wij vinden dat iedereen een stevige thuisbasis verdient. Daarom hebben wij gehoor gegeven aan het verzoek van SOS Kinderdorpen en hiervoor in dit project twee woningen samengevoegd om een Simbafamiliehuis mogelijk te maken."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden