De 4 DJ's, v.l.n.r. Marcel van Hees, Peter Gille, John Lens en Erwin Pouli.
De 4 DJ's, v.l.n.r. Marcel van Hees, Peter Gille, John Lens en Erwin Pouli. (Foto: )

Back to the 80's Alternative

Azotod geeft alweer voor de derde keer een spetterend 'Back to the Azotod 80's Alternative' feest. Hierbij gaat iedereen terug naar de befaamde tachtiger jaren zoals die in Azotod werden beleefd.

De Meern - In de jaren tachtig werd Azotod drukbezocht en was uitermate succesvol met het organiseren van muziekavonden. Steevast afgeladen met bezoekers van heinde en verre en dus altijd met een stampvolle dansvloer. Het was de tijd van vele muzikale ontwikkelingen, met o.a. de opkomst van New Wave, New Romantic en Alternatieve Rock.
Doordat de DJ's van Azotod destijds deze stromingen waarnamen al voordat het door een groter publiek opgepikt werd, speelde Azotod een belangrijke rol in het verspreiden van deze muziek. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Azotod zijn de DJ's van toentertijd, John Lens, Peter Gille, Marcel van Hees en Erwin Pouli, weer bij elkaar gekomen om die befaamde muziekavonden te doen herleven door middel van een muziekavond genaamd: 'Back to the Azotod 80's – Alternative'. Dit feest was zo'n succes dat is besloten om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Op 7 december, vanaf 21.00 uur is iedereen welkom om te swingen in Azotod. In de voorverkoop, via de site van Azotod, zijn de tickets voor slechts €5,- te verkrijgen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden