Foto:

IJsbaan Vleuterweide gaat weer open

VLEUTEN – Vrijdagmiddag 6 december om 14.00 uur gaan de deuren open van IJsbaan Vleuterweide en worden de eerste 50 bezoekers getrakteerd op een verse oliebol of appelbeignet. Met trots presenteren alle winkeliers, het Ondernemersfonds, de eigenaar van het winkelcentrum en diverse sponsoren de 3e editie van IJsbaan Vleuterweide. De overdekte ijsbaan ligt, net als vorig jaar, op het plein voor de Bibliotheek en is bijna 350 m2 groot.

''Dit jaar behouden we de grootte van de ijsbaan, maar besteden we meer aandacht aan de kwaliteit en uitstraling. Zo zal er bijvoorbeeld in de skate-way een mooi sneeuwlandschap te zien zijn en heeft de ijsbaan een eigen website.'' – aldus FanWork Events, organisatie IJsbaan Vleuterweide. Met een vol en gezellig programma belooft het weer een maand vol ijspret te worden. Ga op 11 en 18 december - van 18:00 tot 21:00 uur - de curlingcompetitie aan en schaats op zondag 8 december - van 12.00 tot 17.00 uur - met Elsa en Olaf, de populaire tv-karakters van Frozen. Kijk voor het volledige programma aan activiteiten, entertainment en mogelijkheden op www.ijsbaanvleuterweide.nl.

Curling in Vleuterweide

VLEUTEN - Op woensdagavond 11 en 18 december - van 18:00 tot 21:00 uur - is de ijsbaan geopend voor curling. Schrijf je in met een team van minimaal 3 en maximaal 5 personen en ga de competitie aan! Kosten bedragen € 10,- per persoon, inclusief een drankje. De 3 uur curling is opgesplitst in 2 keer 90 minuten. De eerste groepen starten om 18:00 uur, de tweede groepen om 19:30 uur. Geef bij de aanmelding aan om toelaat uw team wenst te starten. Schrijf je in via www.ijsbaanvleuterweide.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden