PVCV kan trots zijn op haar prestaties.
PVCV kan trots zijn op haar prestaties. (Foto: )

PVCV behoort tot de STER-categorie amateur clubs

De RAC-overeenkomst tussen FC Utrecht en PVCV is verbeterd en verlengd. De Vleutense voetbalvereniging behoort nu tot de STER-categorie van de Regionale Amateur Clubs.

Vleuten - "FC Utrecht en PVCV werken al jaren naar wederzijdse tevredenheid samen", vertelt Manager Operations Technisch en RAC Bas van den Brink van FC Utrecht. "De leden van PVCV zijn vaak goed vertegenwoordigd op de tribunes van Stadion Galgenwaard en aan talent is in Vleuten bovendien geen gebrek. We zijn blij dat we de bestaande overeenkomst hebben opengebroken, verbeterd en verlengd. PVCV is een leuke en gezellige voetbalclub, die op ambitieuze wijze bezig is met het opleiden van jeugdspelers."

Een trotse Jan Baltus, voorzitter van PVCV, voegt hier aan toe: "PVCV is historisch al sterk verbonden met FC Utrecht. Door de grote groei van de club en de professionalisering van onze jeugdopleiding is het niet meer dan logisch om de band met FC Utrecht nóg steviger te verankeren."

FC Utrecht ondersteunt PVCV, als onderdeel van de overeenkomst, onder meer in het ontwikkelen van het jeugdkader. De Domstedelingen willen samen met de clubs uit de regio het Utrechtse voetbal naar een hoger niveau tillen en doet dat onder meer via het RAC-plan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden